Welkom

Vrijwilliger worden

Tot hiertoe zijn de meeste vrijwilligers bij Pijnpunt vzw die onze vereniging dagelijks doen draaien zelf mensen met aanhoudende pijn of zijn zij van dichtbij betrokken bij iemand met aanhoudende pijn. Zij weten dus als geen ander wat het is om dagelijks geconfronteerd te worden met pijn en/of vermoeidheid en weten wat de chronische aandoening met zich meebrengt.  

Om die redenen zijn begrip en steun heel duidelijk aanwezig en voelbaar binnen het vrijwilligerswerk bij Pijnpunt vzw.  

Dit zijn twee hele mooie eigenschappen die iedereen die vrijwilliger wil zijn bij onze patiëntenvereniging weet te waarderen en een goed sfeer schept van samenhorigheid.  We zijn er daarom dan ook van overtuigd dat jij je goed in je vel zal voelen bij ons en dat je een gevoel van thuiskomen zal ervaren. 

Uiteraard zijn ook mensen die geen aanhoudende pijn ervaren van harte welkom om als vrijwilliger mee te bouwen aan de werking van onze groeiende vereniging! 

Herken jij ten minste één van de onderstaande stellingen, dan willen we jou met open armen ontvangen om onze ploeg van vrijwilligers te komen versterken. 

  • Ik vind dat ik te vaak (alleen) thuis zit. 
  • Ik wil graag nog een doel hebben in mijn leven en mij nog nuttig kunnen voelen. 
  • Vaak zoek ik naar een afleiding voor mijn pijn of die van mijn geliefden. 
  • Ik hou van sociaal contact en ontmoet graag nieuwe mensen. 
  • Ik heb een talent waarmee ik andere mensen met aanhoudende pijn zou kunnen helpen. 
  • Ik bezit vaardigheden of wil dingen leren waardoor ik de werking van de vereniging zou kunnen ten dienste zijn.  

Andere mensen helpen, kan je een goed gevoel geven en zo help je tegelijkertijd ook jezelf. Fantastisch toch? 

Heb je zin gekregen om onze vereniging verder te helpen groeien? Vul dan onmiddellijk je gegevens in en wij contacteren jou zo snel mogelijk om nader kennis te maken. 

Ja, ik ben geïnteresseerd in vrijwilligerswerk bij de Pijnpunt vzw, vereniging voor mensen met aanhoudende pijn en hun naasten. Graag ontvang ik dan ook meer informatie en heb ik nadien graag contact met iemand van de vereniging.