Jongeren

Wat bieden we?

Ben je jonger dan 35 jaar en heb je aanhoudende pijn? Dan ben je op de juiste plaats!

Dit is de jongerenwerking van Pijnpunt vzw, vereniging voor mensen met aanhoudende pijn. We richten ons op jongeren tot 35 jaar. We bieden een houvast, een luisterend oor, een gevoel van samenhorigheid en laagdrempelige activiteiten aan.  Jongeren met aanhoudende pijn worden met verschillende uitdagingen geconfronteerd, denk maar aan studies, kinderwens, relaties, werk enzovoort.

Ook al ligt de oorzaak van de pijn bij elke jongere anders, toch kunnen we elkaar steunen door herkenning en begrip.

pexels-mart-production-9558718-transformed2

Lees onze blog!

Geschreven door en voor jongeren met chronische pijn

Heb jij het gevoel dat niemand jouw pijn begrijpt?

Wij weten hoe uitputtend het is om als jong iemand aanhoudende pijn te hebben. Je bent niet alleen. sluit je aan bij) Pijnpunt jongerenwerking en ontmoet anderen met chronische (aanhoudende) pijn. We hebben een Messenger groep waar je contact kunt houden met lotgenoten. Ook komen we maandelijks samen om online te video-bellen via Zoom. We ontmoeten elkaar ook in het echt.

Getuigenissen

Jongeren met chronische pijn
Dankbaar dat ik met mijn eigen ervaring nu ook lotgenoten kan steunen in hun soms zware lijdensweg en jongeren helpen die hun weg proberen vinden in de maatschappij. Ik ben een grote natuurliefhebber en van reizen word ik echt gelukkig. Daar ervaar ik een rust die ik nergens anders kan vinden.
Chloë, 24 jaar, Fibromyalgie en chronische migraine
Ik heb mij aangesloten bij pijnpunt toen het nog de Maretak had van naam,. Het enige dat ik toen miste was een jongerenwerking. Naast de vereniging ben ik vooral graag bezig met boeken, muziek luisteren of mijn huisdieren verzorgen en knuffels geven. Als je het nummer van de jongerenwerking belt dan kom je bij mij terecht. Dit is te vinden onder het menupunt 'contact'.
Martje, aanhoudende pijn en hypermobiel