Steun ons

Pijnpunt vzw is een onafhankelijke vrijwilligersvereniging. Daarom is jouw gift ook zo belangrijk voor onze dagelijkse werking. Dankzij jouw onmisbare steun kunnen wij mensen met aanhoudende pijn helpen aan een betere levenskwaliteit.
Elke gift die jij schenkt maakt dus wel degelijk een verschil. Per gift van 40 euro ontvang je bovendien een fiscaal attest (zie onderaan). Dankjewel!

Doe een gift online

Vul de gegevens rechts in en betaal via de gekozen online betaalmethode. Eenvoudiger kan het niet!

Doe een gift via een klassieke overschrijving

Dat kan via het rekeningnummer BE68 7350 3978 4334 van Pijnpunt vzw met de mededeling ‘Gift + naam’.

Doe een gift via Payconiq

Mis jouw fiscaal attest niet!

Voor giften ten gunste van Pijnpunt vzw van minstens 40€ (cumuleerbaar op 1 jaar) is onze vzw erkend om fiscale attesten uit te reiken aan de donateur, volgens de criteria van de fiscus.  De forfaitaire fiscale vermindering bedraagt 45 % van het totale bedrag van de gift(en). Wij ontvangen nog altijd 100% van je gift, maar je betaalt zelf slechts een deel. Bijvoorbeeld, voor een gift van € 100, geniet je van een fiscaal voordeel van €45.

Je ontvangt het fiscaal attest per post in de maand januari van het jaar nadien. Je voegt dit toe aan je belastingaangifte.

Voor ingezamelde gelden (opbrengsten van acties) en sponsoringsgeld (met publiciteit of een ander materiële tegenprestatie) kunnen wij geen fiscaal attest uitreiken. Dit zijn voor de fiscus geen zuivere giften. Alle informatie over belastingvermindering voor giften vindt u op de site van de Federale Overheidsdienst Financiën

Bedrag