Webinar 'Waarom ook fascia de oorzaak van pijn kunnen zijn'05/06/2024 - 19:00

Je hersenen werken non stop, dag en nacht. Op een specifieke manier verbinden ze gedachten, emoties en lichaam. Onze fascia spelen daarbij een centrale rol. Als alles goed verloopt draagt een evenwichtige samenwerking tussen fascia, emoties en gedachten bij tot een goed functioneren van lichaam en geest. Je kan je aanpassen aan levenssituaties en voelt je goed.

Soms loopt deze goede samenwerking mis. Mogelijks kom je terecht in een negatieve spiraal. Hoe komt dat? Welk is hierin de rol van de fascia? Wat doen emoties en gedachten? Wat gebeurt er in je hersenen? Hoe werkt dat complex systeem? En … is er een oplossing?

Paul Sercu, grondlegger van de fasciatherapie in België en oprichter van de BodyMind Academy biedt je een klare kijk in de rol van je fascia en hersenen in je gezondheidsbeheer. Door middel van een rijk geïllustreerde lezing leer je ook hoe het kan mislopen en wat daarop het antwoord is vanuit de fasciatherapie.

Natuurlijk zal er ook voldoende tijd voorzien worden voor het beantwoorden van al je vragen via de chatfunctie tijdens het webinar.

Enkel diegenen die zich inschreven kunnen het webinar herbekijken.

Deelnameprijs is 5€. Als lid van Pijnpunt vzw kan je gratis deelnemen en hoef je de deelnameprijs van 5€ niet te betalen.

Iedereen welkom!

Inschrijven