Toegankelijke fietstocht17/09/2023 - 13:00

 

Mensen met aanhoudende pijn hebben meer baat bij bewegen dan bij stilzitten. Dat is het advies van gezondheidspsychologen, onderzoekers en pijnbehandelaars dat we ter harte nemen. Daarom bieden we vanuit onze vereniging ook de mogelijkheid om aan verschillende bewegingsactiviteiten te kunnen deelnemen welke aangepast zijn op maat van onze deelnemers.

Zondag 17 september 2023 kan deelgenomen worden aan een fietstocht in groep over een parcours van ongeveer 26 km (van Halle in de richting van het Hellend vlak van Ronquières).

Deze toegankelijke fietstocht vertrekt in het centrum van Halle aan het stadhuis om 13u. We fietsen langs het kanaal Brussel-Charleroi naar het hellend vlak van Ronquières. We gaan ook iets consumeren.

We ontmoeten elkaar aan het stadhuis van Halle: Oudstrijdersplein 18 1500 Halle. Er is mogelijkheid om te parkeren.

Om het mogelijk te maken voor iedereen die wenst deel te nemen worden een aantal speciaal aangepaste, elektrische fietsen ter beschikking gesteld (o.a. plateaufiets voor rolstoel, duofietsen (4 wielen, je zit naast elkaar), driewieler en fietsen met lage instap). Al deze fietsen hebben een elektrische hulpmotor.

Deelnamekosten: 5 €/pers. (verzekering + consumptie). Ter plaatse te betalen: in cash of elektronisch via Payconiq.

Van harte welkom!

Door in te schrijven ga je akkoord met onze privacybeleid.

Gelieve tegen ten laatste 10 september 2023 in te schrijven.


Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.